Gastenkamer

Er zijn acht gastenkamers, die allen gelegen zijn op de begane grond en een eigen badkamer met toilet hebben. Twee kamers hebben uitzicht op de grote achtertuin van het hospice. Deze kamers hebben een eigen terras met tuinmeubilair, waarop ook het bed kan staan. De andere kamers aan de voorkant van het hospice hebben uitzicht op de tuin en straat en hebben ook  een privéterras voorzien van tuinmeubilair.

De inrichting van de kamer bestaat uit een hoog/laagbed, een nachtkastje en een garderobekast. Deze zijn niet vervangbaar door eigen meubilair. Er zijn ook een tafeltje en een paar stoelen aanwezig, welke wel vervangen kunnen worden door eigen meubilair. De kamer kan verder worden aangekleed met persoonlijke spullen zoals planten, foto's of schilderijen.

In de kamer heeft de gast ook de beschikking over (hals)alarm, telefoon, airco, een koelkast, een multimediaset (radio/cdspeler) en televisie. Tevens is er een mogelijkheid voor internet (wifi).

.