Winnen van de Publieksprijs doet goed !

Tijdens het westfries-ondernemersgala werd bekend gemaakt dat Hospice Dignitas de Publieksprijs gewonnen had. Uit handen van Rabobank-directeur Tom van Roon ontving Chris Lenssen de prijs. Met het winnen van de Publieksprijs ontvangt het Hospice geen financiële prijs, maar wel een prachtig beeld gemaakt door kunstenares Els Mondt. Het Hospice is hier ontzettend blij mee en zal het kunstwerk op een centrale plek in huis neerzetten.

Chris Lenssen, directeur: "Het winnen van de Publieksprijs is voor ons als Hospice enorm waardevol. Het is hartverwarmend te beseffen dat veel mensen in de regio begaan zijn met Hospice Dignitas en het Hospice een warm hart toedragen. Winnen van de Publieksprijs doet Hospice Dignitas goed !"

Om in aanmerking te komen voor de nominatie is er naar allerlei belangrijke aspecten gekeken zoals betrokkenheid van de organisatie, cliënten beleid, kwaliteit van zorg en of het Hospice het welzijn van mensen, medewerkers en de lokale samenleving vergroot. De vrijwilligers en medewerkers van het Hospice zetten zich dagelijks in om bovenstaande en meer te bereiken.

Hospice Dignitas vindt het een grote eer en is bijzonder trots de Publieksprijs te hebben gewonnen en bedankt alle mensen die hun stem hebben gegund hebben aan dit goede doel. Het Hospice bedankt ook de Westfriese Rabobanken, voor het in het leven roepen van de Rabobank Publieksprijs om daarmee de non-profit sector in deze regio in het zonnetje te zetten.

Op 6 februari 2013 is de 1e Publieksprijs uitgereikt aan Stichting Hospice Dignitas.Voor de Rabobank Publieksprijs wordt gekeken naar het innovatief vermogen, inspirerende voorbeelden en betrokkenheid van de instelling.Om de winnaars van de Westfriesland Méér- en de WBG Runner Up prijs te kiezen komt de jury na drie rondes tot een oordeel. Voor de Rabobank publieksprijs wordt na twee juryrondes de hulp van het publiek ingeroepen. Via de website kan het publiek de keuze maken uit drie non-profit instellingen.

.