Maatschappelijke beursvloer Westfriesland

Vrijdag 27 november 2015 vond de zesde Westfriese beursvloer plaats bij het bij SG Newton in Hoorn.  Hospice Dignitas is een non-profitorganisatie en is hier vanzelfsprekend graag van de partij, want het Hospice wil graag met het bedrijfsleven en gemeenten in contact zijn om om te "handelen". Deze maatschappelijke steun is zeer belangrijk voor ons. 

Vanuit de organisatie was aangegeven dat er drie concrete vragen gesteld mochten worden. Het Hospice wilde graag hulp in de tuin, hulp bij de grote schoonmaak in huis en leuke, gezellige activiteiten voor de vrijwilligers. 

Met veel enthousiasme en vol goede moed zijn Nancy Evers, Didi Aartsen en Alice Ruiter  in gesprek geweest met betrokkenen van diverse bedrijven. Er zijn veel mooie matches gesloten.  Het Hospice kijkt al uit naar de samenwerking met Firma Vastenburg, Floridus Hoveniers, BHV4You, Enza Zaden, GP Groot uit Alkmaar en SG Newton en vindt het fijn dat deze bedrijven ons willen steunen. Er kan terug gekeken worden op een mooie en inspirerende dag. .

Het MT bedankt de vrijwilligers die zich voor het Hospice op deze dag hebben ingezet en Vrijwilligerspunt voor de organisatie van de Maatschappelijke beursvloer Westfriesland. 

.