In de huiskamer van Hospice Dignitas ligt het gastenboek. De naasten van de gast mogen hierin hun ervaring schrijven.  Hieronder enige reacties:

 

“Wij willen jullie heel erg bedanken voor de fantastische verzorging van mama, de warme begeleiding rondom haar sterven en de liefdevolle opvang van ons en al haar dierbaren “

 

“Bedankt voor het mooie laatste stukje van haar leven. Het was al een beetje hemel op aarde”

 

“Wat een geweldig huis creëren jullie voor de familie en degene die de zorg nodig heeft. Het voelde al die weken als een thuis en een zeer warme omgeving. Het geeft ons kracht en steun om het gemis van onze vader een plek te geven”

 

“Mama heeft genoten van de rust en liefdevolle aandacht. Eindelijk mocht ze weer mens zijn, stond zij weer centraal en deden haar wensen er weer toe”

 

"Jullie begrepen al snel dat hij moeilijk hulp kon vragen en accepteren. Jullie hebben hier steeds respect voor gehad en hem zoveel mogelijk zijn eigen gang laten gaan. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Ook voor ons waren jullie er altijd. Er was altijd een lekker kopje koffie en wij konden ook steeds ons verhaal bij jullie kwijt. Dankzij jullie inzet hebben wij de laatste weken van het leven van onze vader als heel waardevol ervaren. Wij zullen dit nooit vergeten."

 

"Wij willen jullie heel hartelijk danken voor de gelukkige tijd die onze zus bij jullie heeft doorgebracht. Zij en wij voelden vanaf het moment van binnenkomen een sfeer van thuis, van warmte, van jezelf kunnen zijn. Het is het beste wat haar heeft kunnen overkomen in dit laatste stadium"
 

.